Catalunya guanya la Copa Amèrica

Felicitats a totes les jugadores que han format part de la Selecció Catalana i en especial a les jugadores del nostre Club Maria Majó i Viki Rodríguez!

CATALUNYA GUANYA LA COPA AMÈRICA
Hoquei patins - 13/11/2011
Catalunya s'ha proclamat campiona de la Copa Amèrica 2011 després de guanyar Xile per 2 a 0 a la final.

Les catalanes certifiquen amb aquesta victòria la superioritat demostrada durant tot el campionat i aconsegueixen el títol per primera vegada, després d'obtenir dos subcampionats, l'any 2010 a Vic i el 2007 a Xile.

 

Les jugadores catalanes han hagut de lluitar de valent davant les xilenes, que no els ho han posat gens fàcil, per obtenir aquest preuat títol que tant desitjaven aconseguir defensant els colors i la bandera propis.

 

Els gols del conjunt català han esta obra de l'Anna Casarramona (1-0) i la Berta Tarrida (2-0).

 

Cal destacar la gran actuació durant tota la competició les nostres jugadores de pista i les porteres, així com la direció tècnica del seleccionador, Josep Maria Barberà.

 

El tècnic català es mostrava molt satisfet per l'esforç dut a terme de les seves jugadores.: " ha estat un partit molt intens davant un dels millors equips del món. "

 

Després de cinc anys de treball, Barberà assoleix per a Catalunya la primera Copa Amèrica femenina d'hoquei patins. El seleccionador, visiblement emocionat, es mostrava molt satisfet pel títol aconseguit " per a mi és un reconeixement a la feina feta de molts anys i un orgull com a català haver pogut representar el meu país amb veu pròpia i portar la preuada copa cap a casa"

 

L'expedició catalana, es prendrà dos dies de descans, i tornarà a Catalunya el proper dimarst ( 16,10 hores a l'aeroport de El Prat de Barcelona).

 

(Text extret de la web de la Federació Catalana de Patinatge)