La Puntaire 2012

Aquest 2012, el Centre d’Esports Arenys de Munt va decidir canviar el format d’un dels torneigs d’hoquei patins més emblemàtics i antics: ‘La Puntaire’. Així, es va optar per jugar unes competicions triangulars en lloc de jugar-se el primer lloc a un sol partit. Enguany s’ha comptat amb la participació de més de 40 equips de les províncies de Barcelona i Girona: Mataró, Bigues i Riells, Vic, Manlleu, Geieg, etc. El nivell de joc que es va poder veure a les pistes va ser molt alt, fet que va donar lloc a partits molt competitius i disputats. En tot moment va dominar l’ambient de respecte i bon comportament tant en el joc com fora de les pistes, un factor molt valorat per públic i esportistes.

 

De les 4 competecions en què van participar els equips base de l’Arenys, van classificar-se en primer lloc el Prebenjamí A i el Prebenjamí Iniciació A; en segon lloc, l’Aleví A i quart el Benjamí. Es poden consultar tots els resultats a la nostra pàgina web, on trobareu també els resultats dels altres partits del diumenge. El primer equip masculí va jugar contra el Mataró dissabte en un partit de lliga, que va guanyar (5-4) en un enfrontament molt disputat.

 

El diumenge va tenir lloc la presentació dels equips del club. Aquest any comptem amb 17 equips en competició, des d’escola fins a 1a Nacional Catalana, i entre equips masculins, femenins i mixtos.

 

Des del Centre d’Esports Arenys de Munt, volem agrair a l’alcalde de la vila, el senyor Josep Manel Ximenis, i al regidor d’Esports, el senyor Fèlix Galceran, la seva presència en l’acte de lliurament de trofeus que va tenir lloc dissabte al pavelló i a la presentació dels equips del diumenge.

 

També volem agrair amb aquestes línies tota la col·laboració que s’ha rebut per part dels pares i mares del club, que no han dubtat en cap moment que aquest era, sens dubte, l’any de l’altruisme i ho han demostrat sobradament aportant tot el que ha fet falta per poder donar esmorzar, dinar i berenar a tots els jugadors que van passar entre nosaltres aquesta XXXV edició de ‘La Puntaire’.

 

 

Presentació dels equips 2012 - 2013 a la Puntaire

1ª Nacional Catalana masculí

La nostra defensa


Escribir comentario

Comentarios: 0