Campionat d'èxit esportiu

EL PHC SANT CUGAT, GUANYA LA FINAL TERRITORIAL
CLASSIFICACIÓ FINAL

1.- PHC SANT CUGAT
2.- CP MANLLEU
3.- CP TORDERA
4.- CALDES CH
5.- BIGUES I RIELLS A
6.- CERDANYOLA CH A
7.- ARENYS DE MUNT A
8.- CP VOLTREGÀ B

El Patí Hoquei Club Sant Cugat Prebenjamí ‘A’ va guanyar ahir la Final del Campionat de Territorial de Barcelona en vèncer el CP Manlleu 'A' per 3-2.
Des del Club felicitem al nostre equip i el seu entrenador, Aleix, per al gran esforç que hi van posar per arribar fins als Campionat. Tots els equips van deixar ben evident l’excel•lent tasca formativa que es fa des dels clubs que aposten pel planter. Com molt bé indicava el cartell del campionat, els més menuts “són el futur” del nostre esport. Per això des de la Federació Catalana -Territorial de Barcelona, es considera que la formació tècnica ha d’anar acompanyada d’uns valors de respecte, esportivitat, treball en equip i esperit de superació personal.

En l’acte de cloenda, la presidenta de la Territorial de Barcelona, Yolanda Muro, va insistir en aquest aspecte i va agrair els pares i mares l’esforç que fan cada dia pels seus fills: “ Avui tots hem guanyat perquè el sol fet de disputar aquest campionat ja és un gran premi a l’esforç compartit que heu fet al llarg de la temporada.” 

En el mateix torn de parlaments, el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, Fèlix Galceran va agrair a l’organització la gran tasca duta a terme perquè el campionat fos tot un èxit. També va tenir unes paraules per a l’afició local: “Avui hem aconseguit guanyar la Lliga Nacional Catalana i l’ascens a la primera divisió estatal. Enhorabona a tots els que ho he fet possible.”

Text adaptat de la Pàgina Oficial de la Fecapa.
IMATGES CEDIDES PER: 
www.playvision9.com

Escribir comentario

Comentarios: 0