Arenys de Munt 6 Masies de Voltregà 2

Divendres 17 a la nit amb un pavelló ple i amb una afició entregada a l'equip, l'Arenys de Munt aconseguia una fita que feia 12 anys que perseguia: Conquerir la lliga de Nacional Catalana i poder pujar a la lliga de Nacional Espanyola.


El partit va ser molt vibrant i fins al darrer minut de joc no va ser quan els homes de David Noguera van veure que els punts no s'escaparien i serien campions. El partit es va posar de cara quan en una jugada per darrera la porteria, en una deixada al primer pal David Fitó posava l' 1 a 0 en el marcador. Després amb una pena màxima molt ben executada per Jordi Romeu, l'Arenys augmentava el seu avantatge i feia pujar el 2 a 0 en el marcador. Avançada ja la primera part va ser Jordi Illa, el nostre capità, que amb un xut exterior trencava la zona del Masies per colocar el 3 a 0. Tot feia pensar que aquest seria el resultat a mitja part, però faltant 20 segons per acabarla primera part el Masies aprofitava una serie de rebots per colocar el 3 a 1 en el marcador. Resultat en que s'arribaria al descans.


A la represa el Masies va forçar la màquina i va prèmer l'ascelerador, amb les intencions clares de capgirar el marcador. Però la bona defensa de l'Arenys i les aturades de mèrit del porter Gerard Parrillas van permetre que l'arenys fés el 4 a 1. Tot i l'ampli resultat, el Masies apretava de valent, però en una contra robant una bola a mig camp, David Fitó no perdonaria davant del porter i colocava el 5 a 1 en el marcador. Als darrers minuts un xut exterior la bola es colaria entre les guardes del porter arenys encretallant distàncies pel Masies amb el 5 a 2. Faltant segons pel final i amb el partit completament sentenciat, David Fitó altra vegada executaria una falta directe que arrodonia una gran nit personal fent pujar el 6 a 2 en el marcador.


El potencial del Masies va quedar clar amb el ritme de partit, les nombroses ocasions i amb dues faltes directes a la segona part que podien haver canviat el guió del partit. Un partit on un Gerard Parrillas estelar va provocar que el Masies no tingués opció d'apropar-se al marcador. Va aturar les dues faltes directes i va fer una partit molt complert.

 

Diumenge que ve dia 26 de maig a les 12:45 l'Arenys visitarà la pista del CP. Vic. Serà la última jornada de lliga amb tot resolt. L'Arenys és campió de lliga.

 

Mollet, Vilaseca, Tordera i Bigues baixen a 1a catalana.


Escribir comentario

Comentarios: 0