El Prebenjamí A guanya el 32è Torneig de l'Enxaneta

El nostre equip Prebenjamí ha guanyat la 32ª edició del prestigiòs Torneig de l'Enxaneta que aplega els millors equips d'hoquei base.

 

Cal destacar la germanor i companyerisme viscuts durant tot el Torneig passant-ho d'allò més bé amb companys d'arreu de Catalunya.


Hem guanyant fins a 8 copes. Com a equip: la del Torneig, la del equip més golejador i la del menys golejat de la categoria i individualment: les del concurs de faltas directes, tant pel que fa a porter -Marc Vila- com a golejador -Adrià Moreno- i les de jugador més regular de la categoria, en Jordi Alucha.


A les altres categories la victòria ha sigut pel CP Manlleu en Benjamins, el GEiEG en Alevins i en Infantils per la Selecció Territorial de Barcelona Nord, on jugàven 4 jugadors formats al nostre club, en Blai i en Nil Roca, en Genìs Sànchez i l'Oriol Bosch.


Gràcies al CP Sant Ramon per la fantàstica organització què ens ha fet sentir com a casa i que ha permès que els nens gaudeixin de l'hoquei i dels amics. 

Escribir comentario

Comentarios: 2
  • #1

    MJ (martes, 11 junio 2013 10:07)

    Són un bon equip, ben format i amb futur. Felicitats equip!... i també pensem amb l'Edgar... que si hagués pogut estar... no vull ni pensar fins on haguéssim arribat !!

  • #2

    RG (martes, 11 junio 2013 12:16)

    Ei!!! Per fi el cava!