Un CE Arenys de Munt més del poble que mai !!!

El CE Arenys de Munt prepara la temporada amb la il·lusió que suposa el repte de la nova categoria de Nacional Espanyola, assolida després del gran èxit esportiu de l'ascens i amb la valuosa col·laboració del nostre del nostre Ajuntament i la resta de partits.

 

Tres són les noves incorporacions del primer equip d'hoquei del CE Arenys de Munt per afrontar la Lliga de Nacional Espanyola: Jordi Roca com a entrenador, i Marc Roca i Enric Daumal, com a jugadors, tots tres formats al nostre club.

 

En Jordi Roca ha passat per totes les categories de base del club com a jugador i ara com a entrenador afrontarà la seva segona etapa al capdavant del primer equip. Darrerament ha format part de l'equip tècnic del Shum Maçanet, dirigint la seva primera plantilla a Nacional Espanyola, i després a l'OK Lliga.

 

Marc Roca -germà d'en Jordi- que ha jugat els últims anys a l'OK Lliga, primer amb el CP Vilanova i després amb el Shum Maçanet, retorna al poble que l'ha vist créixer per aportar a l'equip la seva experiència i un plus de qualitat.

 

Enric Daumal, és tot un referent de dedicació, compromís i caràcter. El seu retorn al primer equip és una aposta de club per tal d'aportar experiència i solidesa a una plantilla molt compensada que ja té el respecte i la comunió amb tot el club, i que aquest any també vol donar moltes alegries a la seva entesa afició.

 

D'altra banda, es mantindrà el gruix de l'equip que ens va portar a pujar de categoria:

 

Gerard Parrillas

Josep Romeu

Jordi Romeu

Jordi Illa

Albert Torra

David Fitó

Gerard Cusachs

 

El primer equip del CE Arenys de Munt es completarà amb jugadors del segon equip, júniors i juvenils.

 

Escribir comentario

Comentarios: 2
  • #1

    natalia corrales (jueves, 01 agosto 2013 23:27)

    guauuuuuuu al fin vuelves al arenys jordi, tanto q te han insistido. mil besos a todo ese maaravilloso pueblo q me dio muchas alegrias y ojala el año q viene pueda ir a visitarlos. os quiero

  • #2

    Pep V. (jueves, 17 octubre 2013 01:42)

    Un cop l'equip ha arribat a nacional... les velles glories tornen. No hi ha paraules...