Arenys de Munt guanya el THM 2014

Aquest dissabte es va celebrar la 2a edició del THM (Torneig d'Hoquei del Maresme per a la categoria Aleví), organitzat pel CE Arenys de Munt. Hi van participar els 6 Clubs del Maresme que tenen hoquei base.Les quatre finals van ser molt igualades i de molta intensitat. 
En el partit pels llocs 7è i 8è, El CP Malgrat va guanyar al CH Arenys de Mar a l'últim segon per 4 a 3.
En el partit pels llocs 5è i 6è, El Benjamí del CE Arenys de Munt (com a equip convidat per quadrar graelles) va empatar al CP Vilassar per 6 a 6 en un partit molt intens i igualat. Seguint les normes del joc que potencien el fair-play, per menys faltes directes i targetes, el Benjamí del CE Arenys de Munt es va adjudicar el 5è lloc.
En el partit pels llocs 3r i 4t, l'Aleví C del CE Arenys de Munt va imposar-se al Tordera també en un partit molt igualat i intens.
La final la van disputar l'Aleví B del CE Arenys de Munt i l'aleví A del CH Mataró. Va ser un partit de concentració màximai on es va veure bon hoquei per ambdues parts. Finalment els jugadors de l'Aleví B del CE Arenys de Munt, dirigits pel seu entrenador, Xavi Albet, es van imposar per 6 a 1 als de Mataró emportant-se el trofeu d'aquest torneig itinerant, trofeu que va suposar una molt bona cloenda d'aquesta temporada.
 

Escribir comentario

Comentarios: 0