37è torneig La Puntaire

Durant el cap de setmana dels dies 5, 6 i 7 de setembre es va celebrar a Arenys de Munt el XXXVII Torneig ‘La Puntaire’ d’hoquei patins.

El Centre d’Esports Arenys de Munt va rebre 47 equips d’arreu de Catalunya, que es van enfrontar a les diverses categories del club en el que va representar el tradicional inici de temporada.

Els partits de La Puntaire es van jugar, com sempre, amb gran entusiasme i esportivitat i tots els equips van deixar palès les seves millores esportives.

Aquesta edició el CE Arenys de Munt s’ha endut la Puntaire a les categories de Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Sub-16 femení i Juvenil.

Els aiguats que, divendres a la tarda, van afectar gran part de Catalunya van provocar un tall de llum de més de 2 hores a tota la vila d’Arenys de Munt i va impedir poder disputar els partits de les categories Júnior, 2ª Catalana i Femení Nacional Catalana.

Diumenge al matí el CEAM va reunir totes les categories al pavelló, per fer la presentació dels equips a tots els socis fent mostra del gran planter que puja i la nova samarreta del 1er equip.

Des dels nens i nenes d’escola fins als jugadors del primer equip de Nacional Espanyola, més de 120 jugadors que juntament amb els entrenadors, delegats i els membres de la Junta, van  fer possible la gran foto de la temporada.

Voldríem agrair a tots els socis i aficionats a l’hoquei, així com a l‘Alcalde  sr. Joan Rabasseda  i a la regidora d'esports Marta de la Iglesia, la seva presencia en un acte tant important pel club d’hoquei d’Arenys de Munt.

Cordialment,

 

Junta C.E. Arenys de Munt


Escribir comentario

Comentarios: 0