Infantil B, 3r classificat al Campionat de Catalunya

Els dies 24, 25 i 26 d’abril es va celebrar a Juneda la 33a edició del Campionat de Catalunya Infantil d’hoquei patins. El Centre d’Esports Arenys de Munt hi estava representat per l’Infantil B, integrat pels jugadors Arnau Anglas (porter), Aleix Domènech, Àlex Joseph, Alec Shaw, Miki Grau, Oriol Lorza i Alfredo Vera, i amb el suport dels reforços alevins Gerard Pérez (porter), Nil Pascal, Alejandro Vera i Gerard Pérez.

L’equip va superar invicte la primera fase de lliga contra el Lleida Llista (2-5), el Shum B (5-2) i el Barça (5-5), i es va situar com a segon de grup, darrere el Barça per diferència de gols. L’Arenys va enfrontar-se en semifinals contra el primer classificat del grup A, el Manlleu A, en un partit vibrant en què els d’Arenys van imposar-se durant la primera part però van acabar caient a la segona amb un ajustat 4-3, resultat que els impedia l’accés a la final i a Burguillos, on es disputarà el Campionat d’Espanya.

Finalment, l’Arenys es va enfrontar al Caldes en la disputa pel tercer lloc, partit que va acabar guanyant l’Arenys per 2-3 en una mostra indiscutible de bon hoquei i espectacle per part dels dos equips, tant pel que fa al joc de pista com a les dues porteries. Així, els d’Arenys van acabar tercers de Catalunya.

L’Infantil B, integrat per jugadors de primer any a excepció d’un de segon, ha mostrat un alt nivell d’hoquei al llarg de tot el campionat i no ha posat les coses gens fàcils als seus rivals. L’entrenador de l’Infantil B, Raül Carrera, amb el suport de Gaspar Joseph (com a segon entrenador i president del CEAM), ha deixat palesa la feina impecable que s’ha dut a terme dia rere dia en els entrenaments al llarg de tota la temporada.

Des d’Arenys, volem felicitar el FC Barcelona, campió de Catalunya, i la resta d’equips per arribar fins aquí i fer possible un campionat d’aquest nivell. A banda, també cal felicitar els organitzadors, que han mostrat una gran predisposició al llarg de tot el campionat.