Presentació dels Equips 2015-2016

Aquest cap de setmana hem cel.lebrat el XXXVIII Torneig ‘La Puntaire’d’hoquei patins i presentat els equips del CE Arenys de Munt de la temporada 2015-2016.

Hem rebut equips d'arreu de Catalunya, que es van enfrontar a les diverses categories del club en el que va representar el tradicional inici de temporada.

Els partits de La Puntaire es van jugar, com sempre, amb gran esportivitat i tots els equips van deixar palès les seves capacitats.

Diumenge al matí el CEAM va reunir totes les categories al pavelló, per fer la presentació dels equips a tots els socis fent mostra del gran planter que puja i la nova samarreta blanca que recupera els colors tradicionals del club.

Des dels nens i nenes d’escola fins als jugadors del primer equip de Nacional Espanyola, més de 120 jugadors que juntament amb els entrenadors, delegats van  fer possible la gran foto de la temporada.

Voldríem agrair a tots els socis i aficionats a l’hoquei, així com a l‘Alcalde  sr. Joan Rabasseda  i a la regidora d'esports Marta de la Iglesia, la seva presencia en un acte tant important pel club d’hoquei d’Arenys de Munt.

Escribir comentario

Comentarios: 0