3 Equips classificats per als Campionats de Catalunya     i 2 per als Campionats Territorials de Barcelona

El CE Arenys de Munt ha classificat 3 Equips per jugar els Campionats de Catalunya:

L'Aleví A de Mauricio Oviedo,  l'Infantil A d'en Raül Carrera i el Juvenil A d'en Marc Comalat.

 

Els clubs amb més representació als Campionats de Catalunya seran el FC Barcelona i el CP Manlleu amb 4 equips, i amb 3 equips el CE Arenys de Munt, el CP Vic, el CH Caldes i el Reus Deportiu.

 

El sorteig de les fases finals de les sis categories es celebrarà aquest dimarts a partir de les 19.00 hores a la seu central de la Federació Catalana de Patinatge de Barcelona i es podrà seguir en directe per streaming per mitjà del compte d'Instagram de la FCP (@fcpatinatge).

 

El Campionat de Catalunya Aleví es jugarà a Bell-Lloc (del 28 al 30 d'abril), el d'Infantil a Flix (del 21 al 23 d'abril) i la de Juvenils a Maçanet de la Selva (del 28 al 30 d'abril)..

La 2ª Fase dels Territorials de Barcelona no ha finalitzat però ja hem classificat l'Iniciació A i el Benjamí A per jugar la Fase Final del Campionats Territorials de Barcelona.

La Fase Final del Campionat Territorial de Barcelona de Benjamins es jugarà a Vic (6 i 7 de maig) i la Trobada Final del Campionat TBCN Prebenjamí d'Iniciació a Castellar del Vallés (27 i 28 de maig).

El Prebenjamí A s'ha classificat per jugar les Eliminatòries per passar a la Fase Final de la Copa Barcelona.

Escribir comentario

Comentarios: 1