Sortejats els Calendaris de les competicions

Avui a la seu de la Fecapa s'han sortejat es Grups i els Calendaris de les competicions d'hoquei patins.

Una novetat de la propera temporada serà el nou format de Primera Nacional Catalana  que en una primera fase, es dividirà en dos grups i que acabarà decidint el campió després de disputar-se un play-off després de la segona fase.

 

L'Arenys de Munt després del seu ascens estarà present al grup A, amb el FC Barcelona Lassa, l'HC Piera, el CE Noia Freixenet, l'ICG Lleida Llista Blava, el CP Manlleu, el CPH Olot i l'HC Sentmenat.

 

A la categoria Júnior, el nostre equip A jugarà amb el Mollet, Cassanenc i Palafrugell i el Júnior B amb el Martinenc, Arenys de Mar, Ripollet A i Barberà.

El Juvenil A jugarà amb el FC Barcelona, Manlleu A, Reus Dep., SHUM A, Caldes A, Vic A i Vendrell. El Juvenil B amb el Lloret, Arenys de Mar, Malgrat i Palafrugell.

A categoria Infantil, a l'equip A li ha tocat grup amb el Voltregà B, Horta B, Cerdanyola C i Barcino A i el nostre Infantil B, amb el Vilafranca B, Vilassar, St. Ramon i St. Just B.

L'Aleví jugarà amb el Girona C, Figueres A, Tordera B i Banyoles.

Els Benjamins A amb Cerdanyola B, Arenys de Mar, Barberà B i Ripollet. I el Benjamí B, amb el Vilassar, Cerdanyola A, Mataró A i Tordera B.

El Prebenjamí A amb el Vilassar B, Mataró A, Tordera B i Sant Cugat C i el Prebe B amb l'Arenys de Mar, Vilassar A, Barberà A i Sta. Perpètua B.

I finalment l'Iniciació jugarà amb l'Arenys de Mar, Vilassar A, Barberà A i Sta. Perpètua B.

 

Podeu consultar tots els Calendaris a la pàgina de cada equip.

Sort a tots!