Avanç del relleu en la direcció del 1er Equip

Agraïment a en Marc Comalat

La Junta del C.E. Arenys de Munt ha decidit avançar el relleu en la direcció del 1r Equip, planificat per la temporada vinent, però considerant ja coberts els objetius d'aquesta temporada, s'ha pensat convenient començar ja el nou projecte esportiu del club.

 

Així l'entrenador del 1er Equip els darres 3 anys, en Marc Comalat deixa el lloc a Raül Castillo, fins ara entrenador del 1ª Catalana, en un relleu gens traumàtic, per estar ja previst i pactat.

Volem deixar clar que el relleu no és degut als resultats ni per cap conflicte, ans el contrari es tracta de tancar bé una etapa exitosa per mirar de començar-ne un altre.

 

Volem agraïr a en Marc Comalat la dedicació, professionalitat, sinceritat i lleialtat que ha mostrat al Club en aquesta etapa compartida i ens congratulem d’haver aconseguit entre tots, èxits mai vistos en quasi 60 anys d’història del C.E. Arenys de Munt:

 

- 1r Campionat d’Espanya Juvenil de la història del club.

- 1r Subcampionat de Catalunya Juvenil de la història del club.

- 1r Campionat d’Espanya Júnior de la història del club.

- Un Subcampionat de Catalunya Júnior més pel club.

- Ascens a Ok Lliga Or després de 20 anys.

- Mantenir l'equip a OK Lliga Plata a 11 punts del descens en una posició còmoda.

 

Però sobretot, l’èxit més important pel Club, perquè és una premisa innegociable d’aquesta Junta, que mostrem amb orgull, per ser el club numero 1 del país en aquest paràmetre: comptar amb la base i fer debutar als jugadors del Club a les màximes categories de l’hoquei: En 3 temporades amb Marc Comalat com a 1r entrenador, entre Ok Lliga Or i Ok Lliga Plata, han pogut debutar 9 jugadors juvenils de 1r any, 1 juvenil de 2n any, 5 júniors i 4 séniors que han debutat per primer cop a la máxima categoría de l’élit de l’hoquei. En total 19 debuts de jugadors del nostre club.

Sense en Marc Comalat a la nostra estructura esportiva, potser no hauríem aconseguit tots aquests èxits.
 
MOLTES GRÀCIES PER TOT MARC, ET DESITGEM ELS MILLORS ÈXITS EN EL FUTUR.