Gran Temporada de l'hoquei base:

Infantil A: 3er Campionat de Catalunya!

Juvenil A: 6è Campionat de Catalunya!

Iniciació A: 4rt Campionat de Barcelona!

Prebenjamí B: 7è Campionat de Barcelona!

Prebenjamí A: Campió de Copa Barcelona!

Aquest cap de setmana s'han acabat totes les lligues d'hoquei base i ja podem passar balanç de la temporada i destacar les fites dels equips base del nostre Club:

 

- Infantil A: 3er de Catalunya!

Magnífica temporada! Per molt poc no va ser inmillorable: va perdre les Semifinals amb el Manlleu a les directes després que l'empatessin el partit a falta de 22 segons pel final!

- Juvenil A: 6è de Catalunya!

Després de la fita d'aconseguir classificar-se per disputar els Campionats de Catalunya per 5è any consecutiu, van fer un bon campionat i va faltar una mica més d'encert.

- Iniciació A: 4rt de Barcelona!

Gran temporada! Va perdre (1- 2) les Semifinals del Campionat de Barcelona en perdre amb el Tona, al que haviem guanyat les dues vegades al Grup de Preferent!

- Prebenjamí B: 7è de Barcelona!

Fantàstic resultat en un equip de primer any! Ja es molt meritori classificar-se per a Campionats essent de 1er any i a més van competir molt bé tots els partits i guanyar l'ùltim al Barberà!

- Prebenjamí A: Campió Copa Barcelona!

Gran final de temporada guanyant les 2 eliminatòries per classificar-se per la Final a 4 i ja a Navarcles guanyant les Semis a l'Arenys de Mar B i la Final al Manresa!

 

Moltes Felicitats a tots!!!

 

I moltes felicitats a la resta d'equips que han donat el millor que tenian i han anat millorant al llarg de la temporada:  a l'Iniciació B que s'estrenava competint, al Benjamí B: 68è de Barcelona, al Benjamí A: 1er del Grup C9 de Copa Barcelona,  a l'Aleví B: 123è de Catalunya, l'Aleví A: 16è de Catalunya, l'Infantil B: 72è de Catalunya, el Juvenil B: 46è de Catalunya i el Júnior 10è de Catalunya!

 

Felicitats a tots!!!

Felicitats i agraïment a tots els equips, entrenadors, delegats i pares!!!