Ninu Campió del Mòn Sub-19 als WRG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En Ninu s'ha proclamat Campió del Món Sub-19 amb la Selecció Espanyola de la categoria al batre Argentina per 3-2 a la final disputada a Vilanova i la Geltrú en el marc dels Worls Roller Games.

Aquest torneig substitueix el Campionat del Món Sub-20 i Espanya ha pogut remontar el 0-2 advers que senyalava el marcador als 14 minuts de la primera meitat, després de que Bruno Alonso i Eitel Torres -de falta directa- aconseguiren batre a en Ninu.

El 0-2 s'ha mantingut durante tota la primera part i no ha sigut fins el minut 6 de la segona, quan Roc Pujadas -qui sinò- ha aconseguit superar per primera vegada a Matías Bridge. Només un minut després s'ha senyalat penalti sobre en Roc i Aleix Marimón ha empatat a 2. A 10' del final, un altre cop Roc Pujadas, ha marcat el 3-2 que acabaría donant la victòria a la selecció d'en Sergi Macià.

En les semifinals de dimecres Espanya va derrotar Portugal per 3 a 2 gràcies a un gol de Roc Pujadas quan quedava poc més d’un minut. L’altra semifinal va ser per l’Argentina, que va vèncer Itàlia per 2 a 0 amb gols de Torres i Olmos.

El tercer lloc del Campionat del Món Sub-19 s'ho ha emportat la selecció de Portugal al superar a la de Itàlia per 4-1.

Espanya i l’Argentina ja es van trobar a la primera jornada de la lligueta i llavors la victòria va ser pels albicelestes per 3 a 4.

Amb aquesta victòria Espanya recupera un títul que no conquistava des de el Mundial de 2011.

Moltes felicitats Ninu!!!