Comencem la Temporada: Torneig Cavastick i La Bola

Els Benjamins (mix A i B) 1ers al Torneig de La Bola.                                               Al Cavastick; Infantil A i el Juvenil A 1ers i els Júniors 3ers

Després dels primers dies d'entrenaments aquest cap de setmana alguns equips ja han començat a competir participant als Torneig de PreTemporada de La Bola i Cavastick:

- 28è Torneig de La Bola:

A les instalacions del GEiEG, un equip fet per jugadors del Benjamí A i B han guanyat el Torneig de La Bola davant l'amfitrió -GEiEG A- per 5 a 7. Abans havien vençut al Cassanenc (8-1) i al GEiEG B (9-0).

- 21è Cavastick:

A Sant Sadurní de Noia han participat l'Infantil A, el Juvenil A i el Júnior:

L'Infantil A ha guanyat la final al Manlleu A per 6 a 3 i el seu porter -Marc Joseph- s'ha emportat el premi al millor porter de la categoria.

El Juvenil A ha guanyat al Noia A per 5 a 3 i Marc Puigvert s'ha endut el premi al millor jugador de la categoria.

El Júnior -amb la ajuda de Juvenils- ha quedat 3er (1-0 al Lleida), després de perdre la semifinal (2-1) amb el Noia A, que després ha guanyat al Manlleu A i s'ha endut el seu torneig.

 

El proper cap de setmana jugarem més partits amistosos i el següent ja començaran la majoria de les Lligues i farem la Presentació dels Equips del Club.

 

Salut i Bona Temporada!!!