Balanç de Campionats

S’ha acabat l’any i és moment de fer balanç i veure el que hem aconseguit en els darrers temps:

 

En els darrers 5 anys, som el 3er Club de Catalunya amb més participació i victòries tant a Campionats de Catalunya  com als Campionats d’Espanya.

 

Estem molt orgullosos d’aquesta fita i més, tenint en compte que som un club petit sense ajudes de les institucions i que competim amb altres clubs molt més grans i amb més recursos.

 

Ser tercers, només darrera el Barça i el Manlleu, i per davant de Caldes, Vic, Igualada, Noia, Reus, GEiEG, Sentmenat o Noia, i del Liceo a Espanya, vol dir que hem fet una bona feina.

Molt bona feina per part de tots, jugadors, tècnics i pares. Però si hem de destacar algun nom és el de Raul Carrera "El Pibe" que ha estat sempre darrera de tots aquest èxits.

 

Com veieu als gràfics les darreres 5 temporades el Barça ha aconseguit 16 podis al Campionat de Catalunya i n'ha guanyat 8. El Manlleu s'ha classificat 11 vegades entre els 3 primers i 4 al 1er lloc i l'Arenys de Munt 6 podis i 4 Campionats de Catalunya.

Als Campeonatos de España també és primer el Barça amb 9 podis i 3 Campeonatos, el Manlleu segon (8 i 6)  l'Arenys de Munt tercer, guanyant 4 vegades el Campeonato de España.

 

Moltes felicitats!!!
Bon Any i Força Hoquei!!!