La FECAPA dona les Lligues per acabades pel COVID-19 i la FEP espera aconteixements

Campionats de Catalunya a l'agost-setembre?

 

El Comitè Català d'Hoquei Patins de la Federació Catalana preveient que l'estat d'alarma s'allargarà i les competicions no es podran reprendre, decideix tancar la temporada proclamant campions als líders de la primera volta i sense descensos.(cliqueu aquí per veure la Circular).

Per la seva banda la Federación Espanyola (FEP) decidirà la represa o finalització de les seves competicions en funció de la data de finalització del confinament i del protocol d'actuació que determini el Consejo superior de Deportes (CSD).(enllaç a la Circular).

 

Per tant el nostre 1r Equip a la Ok Lliga Plata queda a la espera d'aquestes decisions.

A l'equip de la 1ª Catalana se li ha acabat la Lliga.

 

Pel que fa a la Base:

- Equips a Copa Federació i Copa Catalana es dona per acabada la competició.

- Equips a Lligues Preferents (d'Aleví a Júnior): 

Es dona per acabada la temporada amb les classificacions de la 1ª volta i si és possible es farien Campionats de Catalunya a principis de la propera temporada (amb els equips que s'han guanyat el dret, malgrat que hi tinguin canvi de categoría).

Els nostres equips Júnior i Juvenil A aniran als Campionats de Catalunya!

Les alternatives que fan referència a una possible represa de les competicions, suspeses ‘sine die’ per decisió de la Junta Directiva de la FCP, queden sempre supeditades a l’aixecament del decret de l’estat d’alarma per part del Gobierno de España i als criteris marcats per les autoritats esportives i sanitàries respecte a la utilització dels recintes esportius que fan servir els nostres clubs i esportistes.

 

Salut i Hoquei!!!

Descarga
Mesures FECAPA Final de temporada pel COVID-19
Mesures FECAPA pel FINAL de les LLIGUES 2019-2020 pel COVID-19
circular21propostafinallligues.pdf.pdf
Documento Adobe Acrobat 138.0 KB