Benjamí A


Classificacions Finals Campionat BCN


Resultats Campionat Barcelona


Imatges de la temporada


Crònica Arenys - Bigues


Aquest diumenge, el Benjamí A va jugar contra el Bigues i Riells i va obtenir una victòria clara, per 6-2. Malgrat tot, però, aquest resultat no reflecteix les dificultats que en tot moment va posar el Bigues a l’Arenys tant en atac com en defensa. Els jugadors se n’anaven al vestidor a la mitja part amb un resultat de 2-1 a favor de l’Arenys, un sol gol d’avantatge per als locals, i amb el temor d’un Bigues que anava a totes i que lluitava cada bola.

Al tornar del descans, el Bigues va empatar i va constatar el que tots nosaltres ja sabíem: el Bigues és un gran equip. A partir d’aquí, però, les coses van canviar favorablement per a l’Arenys: una gran actuació d’equip va impulsar el marcador local cap amunt. Va ser el nostre fidel prebenjamí, en Xavi, qui va trencar l’empat, gràcies a una gran assistència de l’Aleix, cosa que va aixecar la moral del conjunt blanc-i-vermell, que va esdevenir imparable, sense abaixar, però, la guardia en cap moment.

Cal destacar l’intens ritme del partit des del començament fins al final, amb un gran joc per part dels dos equips, un enfrontament pràcticament sense faltes i un bon feeling evident. És obligat fer un esment especial a la gran afició incondicional del Bigues, lliurada completament des del primer cop d’estic a cada un dels xut que fan els seus fills a la pista. No s’ha vist enlloc una afició més lleial que aquesta. Envejable.

Felicitats, Superguerrers, per permetre’ns gaudir d’uns partits tan emocionants com els que ens heu ofert fins ara al llarg de les diverses ocasions en que ens hem enfrontat. Esperem que ens puguem anar trobant pel camí i que sempre jugueu plegats amb les mateixes ganes. Fins a la tornada!

Si no fóssim d’Arenys de Munt, segur que seríem del Bigues!