Campionat de Barcelona Prebenjamí


Aquest últim cap de setmana s'ha celebrat en el nostre municipi la final del campionat territorial de Barcelona d'hoquei patins en la categoria prebenjamí. Han estat dos dies intensos i emocionants, plens de riures i llàgrimes, de victòries i derrotes. Tot plegat animat per unes aficions que han omplert de color i soroll el nostre vell pavelló del Rial d'en Terra.


L'èxit esportiu i social, pensem, ha estat aconseguit amb escreix. Esportivament hem d'estar contents del que s'ha aconseguit: el nostre equip ha assolit una meritòria setena posició i tots els partits han tingut un nivell i una esportivitat que ja voldríem en d'altres competicions. Socialment hem de dir que el pavelló ha presentat una molt bona entrada en gairebé tots els partits i la major part dels equips participants ha gaudit dels restaurants i negocis del nostre poble fent que el cap de setmana fos més reeixit.

 

Des del club hem intentat que fos un acte de tots, on tothom hi pogués participar i que tornés a posar el nostre poble en el punt de mira d'altres clubs i vil·les de Catalunya. Esperem haver-ho aconseguit.

 

Només ens queda mostrar tot el nostre agraïment a la Federació Catalana de Patinatge per haver-nos atorgat la celebració d'aquesta final, al nostre Ajuntament per totes les facilitats i ajudes donades, als equips participants pel seu bon joc i “fair play”, a les aficions pel seu ànim i alegria i a totes les entitats que, d'una manera o altre, han col·laborat en el que han pogut. També demanem disculpes per les molèsties que aquestes competicions poden comportar, especialment al Patinatge d'Arenys de Munt que ha cedit totes les hores d'ús de pavelló per tal que poguéssim realitzar aquest esdeveniment.  


Gràcies a tots.