Sabies que ...


...El primer torneig de La Puntaire es va disputar la temporada 1971-1972?

La Puntaire neix el setembre del 1971 amb la disputa d’un quadrangular entre els equips de Divisió d’Honor:

 

- Cerdanyola

- HC Mataró

- CP Voltregà

- CD Arenys de Munt

 

Quin torneig devien fer aquests equips! Un d’OK Lliga, dos a Nacional Espanyola i l’altre al capdavant de la Nacional Catalana.

 

Les dues semifinals del primer torneig La Puntaire van ser:

- Cerdanyola-Mataró

- Arenys de Munt-Voltregà

 

A la final es van enfrontar l’equip local, l’Arenys de Munt, i el Cerdanyola HC, que finalment es va endur el trofeu per un resultat de 3 a 7.

 

En motiu del 25 torneig de La Puntaire es va optar per fer un format diferent: 24 hores seguides d’hoquei, amb un gran èxit de participació. Tot i això, els últims anys es disputa a partit únic.

 

En l’actualitat, La Puntaire és un dels tornejos més consolidats de l’hoquei català i representa un bon inici de la temporada d’hoquei a Arenys de Munt.


...Jaume Comajoan és l’impulsor de l’hoquei femení a Arenys de Munt?

El que va començar com una extraescolar a l’escola Sant Martí, va acabar sent amb gran èxit el primer equip femení inscrit al club d’hoquei. La temporada 1992-1993 va ser la primera en què el Centre d’Esports Arenys de Munt va tenir un equip femení en competició. L’equip estava format per les jugadores següents:

 

  • Iolanda Estrada
  • Belén Ramírez
  • Marta Moreno
  • Mercè Salvà
  • Elisa Sala
  • Marina Majó
  • Mònica Navarro
  • Remei Bayerri
  • Mireia Navarro

El seu entrenador era Jaume Comajoan i l’ajudava Cinto Bayerri.

 

En aquella primera lliga les nostres noies van quedar terceres.

 

En l’actualitat, l’equip femení del Centre d’Esports Arenys de Munt és un referent del nostre club, amb jugadores internacionals campiones del món. Som presents a Europa gràcies a elles, i al club cada any s’engreixen les vitrines amb els títols obtinguts per l’hoquei femení.

 

Palmarès

Temporada 1998-1999: Campiones de Catalunya i campiones d’Espanya

Temporada 1999-2000: Subcampiones d’Espanya

Temporada 2000-2001: Subcampiones d’Espanya

Temporada 2001-2002: Subcampiones d’Espanya

Temporada 2003-2004: Campiones d’Espanya

Temporada 2004-2005: 3a posició en el Campionat d’Espanya

Temporada 2005-2006: Subcampionat Copa de la Reina i 3a posició en el Campionat d’Espanya

Temporada 2006-2007: Subcampionat d’Europa

Temporada 2009-2010: Ascens a l’OK Lliga (1a Nacional Campiones Copa Federació)

Temporada 2010-2011: Campionat d’Europa? Apostem que sí!