Notícies Temporada 2012-2013


El Prebenjamí A guanya el 32è Torneig de l'Enxaneta

El nostre equip Prebenjamí ha guanyat la 32ª edició del prestigiòs Torneig de l'Enxaneta que aplega els millors equips d'hoquei base.

 

Cal destacar la germanor i companyerisme viscuts durant tot el Torneig passant-ho d'allò més bé amb companys d'arreu de Catalunya.


Hem guanyant fins a 8 copes. Com a equip: la del Torneig, la del equip més golejador i la del menys golejat de la categoria i individualment: les del concurs de faltas directes, tant pel que fa a porter -Marc Vila- com a golejador -Adrià Moreno- i les de jugador més regular de la categoria, en Jordi Alucha.


A les altres categories la victòria ha sigut pel CP Manlleu en Benjamins, el GEiEG en Alevins i en Infantils per la Selecció Territorial de Barcelona Nord, on jugàven 4 jugadors formats al nostre club, en Blai i en Nil Roca, en Genìs Sànchez i l'Oriol Bosch.


Gràcies al CP Sant Ramon per la fantàstica organització què ens ha fet sentir com a casa i que ha permès que els nens gaudeixin de l'hoquei i dels amics. 

2 comentarios

CE ARENYS DE MUNT, CAMPIONS DE LLIGA 2013

Leer más 0 comentarios

Prebenjamí Iniciació A - 2ns classificats en el Campionat de Barcelona

Leer más 1 comentarios

Campions de la lliga - és oficial!

Leer más 0 comentarios

El Benjamí B es juga passar a la Final de la Copa Barcelona

El nostre equip Benjamí B es juga diumenge amb el Bigues el passar a les Finals de la Copa de Barcelona que es jugarà el 8/6 a Masquefa.

Hem de remuntar un 5-6!

A casa vam començar guanyant 2-0 però el Bigues es va avançar fins a un 2-5 i finalment ens vam recuperar fins deixar la diferència en només 1 gol.

Demà tindrem totes les opcions de guanyar el partit i passar a la final!

Som-hi nois!!

Leer más 0 comentarios

Prebenjamí Iniciació A al Campionat de Barcelona

Leer más 0 comentarios

Arenys de Munt 6 Masies de Voltregà 2

Leer más 0 comentarios

Campionat de Barcelona - Prebenjamí

Leer más 0 comentarios

Estiu OK 2013

Leer más 0 comentarios

Campionat d'èxit esportiu

Leer más 0 comentarios