Campionat Catalunya. Infantil 2012


L'Equip Intantil d'Arenys de Munt. 6è Classificat al Campionat de Catalunya.

Divendres vam jugar amb el Bell-lloc, un equip que ja coneixíem de la fase preferent i al qual vam guanyar per 5-2.

 

Dissabte al matí vam jugar amb el Caldes, equip que acabaria sent el Campió de Catalunya, amb el qual varem aconseguir un empat a 2 gols en un partit molt intens i complert per part de tots els jugadors. En les tandes de faltes directes per desempatar el partit, varem guanyar, la qual cosa ens donava avantatge sobre el Caldes en cas d'empat a la classificació. Això volia dir que amb un empat al següent partit en teníem prou per entrar a les semifinals.

 

Dissabte a la tarda vam jugar amb el Reus Deportiu. Vam jugar un bon partit però la força i l'envergadura física dels jugadors del Reus Deportiu van fer que ens quedéssim a un sol gol de la classificació per les semifinals. El resultat va ser de 3-4.

Finalment diumenge al matí vam jugar amb el Manlleu pel 5è i 6è lloc. El resultat va ser favorable pels de Manlleu en un partit al qual varem arribar una mica "tocats" per no haver pogut superar el partit anterior.

 

En resum un bon campionat dels nostres, ja que el fet de que un equip de primer any aconsegueixi ser el 6è millor equip de Catalunya, es tot un èxit.